Quick Details
Gastronomische herfst op de Chemin de Fer du Bocq – Een uitzonderlijke gastronomische ervaring!
Herfstkleuren zijn altijd mooi, en ze zijn nog mooier in de Vallée du Bocq. Kom genieten van een uitzonderlijke gastronomische ervaring aan boord van onze historische trein!
Je reist door de prachtige Vallée du Bocq (tussen Spontin en Bauche) terwijl je geniet van een gastronomische maaltijd in een restauratiewagon uit de jaren 1960 (verwarmde wagons).
Speciale actie: “Genieten van de herfst op de Chemin de Fer du Bocq”.
Op 10 en 11 november kunnen 2 mensen op zaterdag en 2 mensen op zondag hun inschrijfgeld terugkrijgen via een loting tijdens de maaltijd (maximaal 1 restitutie per boeking).
De terugbetaling (inclusief kosten) zal worden overgemaakt op de rekening die voor de boeking heeft betaald. Restitutieperiode: 2 weken.
Dienstregeling:
- Zaterdag 11 november 2023: ontvangst vanaf 12.00 uur – vertrek om 12.30 uur.
- Zondag 12 november 2023: ontvangst vanaf 12.00 uur – vertrek om 12.30 uur.
Prijs: €99.64 (inclusief reserveringskosten)
-
Na een persoonlijk onthaal in het station van Spontin tussen 12u00 en 12u30 brengt het BOCQ GOURMAND “Herfstgourmet op de Chemin de Fer du Bocq” je langs een van de mooiste lijnen van België (tussen Spontin en Bauche) (duur van de maaltijd – traject: ongeveer 3 uur).
Tijdens de reis zijn verschillende stops gepland.
Tijdens de hele reis krijgt u een gastronomische maaltijd (3 gangen) geserveerd.
Let op: de trein is verwarmd, dus je krijgt het niet koud!
-
Zaterdag 11 november 2023.
Huiscocktail & voorgerecht
(Cocktail maison & sa mise en bouche)
*-*-*-*-*-*-*
Wildkroket op hertencarpaccio, truffelolie
(Croquette de gibier sur carpaccio de cerf, huile de truffe)
*-*-*-*-*-*-*
Geserveerd tussengerecht (Entremet glacé)
*-*-*-*-*-*-*
Ballotine van fazant met rozemarijn, peperkoek en foie gras saus, broccoli en groentegratin
(Ballotine de faisan au romarin, sauce pain d’épices et foie gras, gratin brocoli et légumes)
*-*-*-*-*-*-*
Wentelteefjes, appelschijfjes, karamel en gezouten boterkaramelijs
(Pain perdu, émincés de pommes, glace caramel et caramel beurre salé)
*-*-*-*-*-*-*
Koffie (Café)
Opmerking: Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijd (aperitief, wijn en water). Andere drankjes (bier, frisdrank, enz.) worden aangerekend aan de gebruikelijke prijzen.
Zondag 12 november 2023.
Huiscocktail & voorgerecht
(Cocktail maison & sa mise en bouche)
*-*-*-*-*-*-*
Fazant ravioli met gepocheerde morilles, port en honing-mosterd saus
(Ravioles de faisan aux morilles pochées, sauce porto et miel moutarde)
*-*-*-*-*-*-*
Geserveerd tussengerecht (Entremet glacé)
*-*-*-*-*-*-*
Medaillon van hinde gebraden met sesamzaad, pudding gevuld met gelei van rode bessen en groenten tartelette tatin stijl
(Médaillon de biche rôti à la graine de sésame, pdt farcie gelée groseille et tartelette façon tatin aux légumes)
*-*-*-*-*-*-*
Chocolade charlotte met custard en opgerold koekje
(Charlotte chocolat crème anglaise et biscuit roulé)
*-*-*-*-*-*-*
Koffie (Café)
Opmerking:Drankjes inbegrepen tijdens de maaltijd (aperitief, wijn en water). Andere drankjes (bier, frisdrank, enz.) worden aangerekend aan de gebruikelijke prijzen.
-
- Rondleiding door de Bocq-vallei in een verwarmde restauratiewagen;
- Service aan boord door gekwalificeerd personeel;
- Kwaliteit 3-gangenmenu. Drankjes inbegrepen. Voor andere dranken (bieren, frisdranken, …) gelden de gebruikelijke prijzen.
-
- Excursies alleen op reservering
- Gezien de configuratie van onze restauratiewagen gebeuren de inschrijvingen in wezen door 2 of een veelvoud van 2 deelnemers.
- Voor sommige tafels kunnen er 2 aparte inschrijvingen zijn (4 zitplaatsen per tafel).
- Het aantal deelnemers is minimaal 28 personen en maximaal 42 personen (indien minder dan 28 deelnemers behouden wij ons het recht voor om de excursie te annuleren en reeds gedane inschrijvingen terug te betalen).