Quick Details
Een uitzonderlijke gastronomische ervaring
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring aan boord van onze historische trein!
U reist door de prachtige Bocq-vallei terwijl u geniet van een gastronomische maaltijd in een restauratiewagen uit de jaren 1960 (verwarmde trein).
Schema :
- Zondag 18 juni 2023: ontvangst vanaf 18.00 uur – vertrek om 18.30 uur
- zaterdag 24 juni 2023: ontvangst vanaf 18.00 uur – vertrek om 18.30 uur
- Zondag 25 juni 2023: ontvangst vanaf 12.00 uur – vertrek om 12.30 uur
Prijs : 94,87 € (inclusief reserveringskosten)
-
Na een persoonlijk onthaal in het station van Spontin tussen 18.00 en 18.30 uur (18 en 24 juni) of tussen 12.00 en 12.30 uur (25 juni) vertrekt de Solstice BOCQ GOURMAND naar Braibant om vervolgens terug te keren naar Spontin, Dorinne, Purnode en Bauche en terug te keren naar Spontin (duur van de reis: ongeveer 3 uur).
Tijdens de reis zijn verschillende stops gepland.
Tijdens de hele reis krijgt u een gastronomische maaltijd (3 gangen) geserveerd.
Let op: de trein is verwarmd, dus je krijgt het niet koud!
-
Menu voor zondag 18 juni (avond)
Crémant d’Alsace, sinaasappelsap voor de niet-alcoholische dranken
Rundercarpaccio met truffelolie, gekonfijte tomaat, rucola, burratina, parmezaanschilfers en foie gras
Geglazuurde entremet
Gebraden kip met sesamzaad, lichte room met champignons, gratin dauphinois en groenten
Zandkoekje van citroenmeringue, coulis van pistache, opgerold koekje
Koffie
*******************************
Menu voor zaterdag 24 juni (avond)
Crémant d’Alsace, sinaasappelsap voor niet-alcoholisten
Pâté ardennais mini peer gevuld met gekonfijte ui, karamel van gezouten boter, parmezaankoekje
Entremet met ijs
Zalmfilet in groen pak, mousselinesaus met gekonfijte basilicum, grenailles
Choux gevuld met banketbakkersroom op custard
Koffie
*******************************
Menu voor zondag 25 juni (overdag)
Crémant d’Alsace, sinaasappelsap voor niet-alcoholisten
Rundercarpaccio met truffelolie, gekonfijte tomaat, rucola, burratina, parmezaanschilfers en foie gras
Geglazuurde entremet
Tournedos van kalkoen in een korst van gebakken uien, ouderwetse mosterd en honingsaus Bister, rozemarijnaardappelen en groenten
Bittere chocolade Charlotte Callebaut op custard
Koffie
-
- Rondleiding door de Bocq-vallei in een verwarmde restauratiewagen;
- Service aan boord door gekwalificeerd personeel;
- Kwaliteit 3-gangenmenu. Drankjes inbegrepen. Voor andere dranken (bieren, frisdranken, …) gelden de gebruikelijke prijzen.
-
- Excursies alleen op reservering
- Gezien de configuratie van onze restauratiewagen gebeuren de inschrijvingen in wezen door 2 of een veelvoud van 2 deelnemers.
- Voor sommige tafels kunnen er 2 aparte inschrijvingen zijn (4 zitplaatsen per tafel).
- Het aantal deelnemers is minimaal 28 personen en maximaal 42 personen (indien minder dan 28 deelnemers behouden wij ons het recht voor om de excursie te annuleren en reeds gedane inschrijvingen terug te betalen).