Huur een trein

U wenst een origineel evenement voor uzelf, uw familie, vrienden, collega’s of studenten organiseren? Huur een speciale trein!
Voor een huwelijk, een familiefeest, verjaardagen, speciale groepen, bedrijven, scholen, voor uw vrienden, collega’s of studenten, aarzel niet ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorwaarden:

Bovenop de basis ritten (zie "Dienstregelingen"), biedt de CFB de mogelijkheid speciale ritten voor groepen te organiseren. U bepaalt de dag en het uur voor de rit, op basis van uw eigen behoeften. Het reserveren van het station van Spontin, met 2 groten zalen, is ook mogelijk.

Dankzij de homologatie van een gedeelte van het CFB-materieel door de NMBS, kan u ook een speciale trein organiseren vanuit elk Belgisch station, naar de Bocq-lijn, of elke andere bestemmeling.

De boeking van de speciale trein hoeft zo snel mogelijk gebeuren. De huurkosten wordt door een offerte overgemaakt.

 

Films opnemen/publiciteit

Le Chemin de Fer du Bocq biedt een unieke omgeving en prachtige landschappen die gebruikt kunnen worden voor het opnemen van films, publiciteit, generieken of filmsets voor tv-programma’s, ...

Hierbij een niet-limitatieve lijst van opnames op de Bocq-lijn:

Speelfilms:

        

Korte films:

  • De Vlucht

Publiciteit:

  • De Standaard
  • Kia

Tv-programma:

  • Télétourisme (RTBF) uitgezonden op 01/09/2012

Generieken:

  •  "Ciné Station" L'émission, gepresenteerd door Cathy Immelen, was het ontleden van filmnieuws. 2011-2015

DW - Habillage - CineStation - 21" from DreamWall on Vimeo.

Facebook Group

 

 

Contacteer ons

 

 

Book Now