Wenst u ons te steunen?

Le Chemin de Fer du Bocq hangt, net als vele andere verenigingen, grotendeels af van de verschillende activiteiten die elk toeristisch seizoen op de lijn 128 worden georganiseerd: treinritten door het jaar, Bocq Gourmand, Fotosafari, jaarlijks festival, enz. Velen van jullie bezoeken ons elk jaar en brengen onze vereniging tot leven.

De Covid-19-crisis heeft ons helaas gedwongen om onze mooie lijn in een winterslaapsituatie te laten. Door het feit dat onze vereniging geen subsidies krijgt, is deze situatie uit financieel oogpunt buitengewoon moeilijk en zal ons dwingen het onderhoud van ons materieel en spoorinfrastructuur op een laag pitje te zetten.

Daarom durven wij ons tot u te richten, wenst u onze actie te steunen, aarzel dan niet om een donatie te doen door op de knop "doneren" hieronder te klikken, of door uw donatie te storten op het bankreneningsnummer IBAN BE74 0016 5275 4607 (BIC code : GEBABEBB), op naam van TFP vzw - 7000 Mons - communicatie : "donatie als steunen tegen Covid-19"

 

 

Facebook Group

 

 

Book Now