Na het succes van de Bocq Gourmand van mei nodigen de medewerkers van "Le Chemin de Fer du Bocq" u uit op 05 en 06 oktober 2019 voor twee uitzonderlijke en onvergetelijke uitstappen door de vallei van de Bocq.
Laat u meevoeren door deze unieke soort ontspanning.
Bij het begin van de herfst, hebben wij als thema “Wild” gekozen, wat verlengt de jaarperiode “La Wallonie Gourmande”.

Het verloop van het evenement:

Deze uitstap bestaat uit vier delen:
                                                     
A
: Persoonlijke ontvangst in het station Spontin vanaf 11.30 uur op zaterdag 06 (12.30 op zondag 07);

B : Na het welkomstwoord, vertrek om 12.00 uur (13.00 op zondag) naar Braibant. Het aperitief en het voorgerecht worden geserveerd tijdens de rit;
C : Terugrit naar Spontin, waar even halte wordt gehouden voor het vertrek naar Bauche. De hoofdschotel wordt tijdens deze rit opgediend; een stop is voorzien in Dorinne;
D : Dessert en koffie tijdens de terugrit naar Spontin. Aankomst rond 15.00 uur op zaterdag en rond 16.45 op zondag.


       Inbegrepen:

        - Rit door de vallei van de Bocq met deskundige uitleg;
        - Bediening aan boord door gekwalificeerd personeel;
        - Klasse 3-sterren menu.

 

    Voorwaarden:

-Reservatie verplicht door inschrijving vanaf 01 september 2018 op www.cfbocq.be .
Uiterste datum: 30 september 2018. Bevestiging per e-mail.

- Wegens de inrichting van onze rijtuigen kan enkel worden gereserveerd per 2 personen of een veelvoud ervan. Bij een 4-persoonstafel kunnen dus twee reservaties van twee personen gebeuren.

- Het aantal deelnemers: minimaal 28 en maximaal 42. Wordt het minimum aantal reservaties niet bereikt, behouden wij het recht deze excursie te annuleren en de betaalde inschrijvingen worden teruggestort.


- Voorgesteld menu voor zaterdag 05/10 :

Voorgerecht:

Ravioles de faisan pochées au court bouillon sauce porto et miel.


Hoofdschotel:

Fillet de marcassin en croûte sauce aux airelles, gratin flan topinambours et chicons rôtis.

Nagerecht:

Crême brûlée à la bière de Brogne et spéculoos.

 

- Voorgesteld menu voor zaterdag 06/10 :

Voorgerecht:

Pressé de chevreuil et son médaillon de foie gras, mini poire farcie et coulis caramel.


Hoofdschotel:

Filet de biche sauce aux champignons des bois et basilic, haricots princesse, carotte et flan d'asperges, gratin aux champignons.


Nagerecht:

Charlotte chocolat amer et coulis chocolat blanc, biscuit pistache.

 

   Prijs per persoon: € 79,50 Alles inbegrepen: traject per trein met uitleg, aperitief met hapjes, drie gangen menu, rode en/of witte wijn, bruis en/of plat water en koffie naar wens. Softdrink en bier zijn niet inbegrepen!


   Wij hopen u te kunnen verleiden met dit aanbod en wachten op uw inschrijving en hopelijk zien wij elkaar op deze uitzonderlijke dag.

   De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq.


   (*) : Opgelet: bevat allergenen. Gelieve ons te raadplegen!

 

 

Inschrijvingen onderaan !

 

ma di wo do vr za zo
1
5
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
26
27
28
29

Facebook Group

 

 

Contacteer ons