De medewerkers van "Le Chemin de Fer du Bocq" nodigen u uit op 27 en 28 april 2019
voor een uitzonderlijke en onvergetelijke uitstap door de vallei van de Bocq.

Laat u meevoeren door deze unieke soort ontspanning.

Het verloop van het evenement:

Deze uitstap bestaat uit vier delen:
                                                     
A
: Persoonlijke ontvangst in het station Spontin vanaf 11.30 uur op zaterdag 27 (vanaf 12.30 uur op zondag 28)

B : Vertrek om 12.00 uur op zaterdag (13.00 uur op zondag) naar Braibant na een verwelkoming, u zult genieten van het aperitief;
C : Terugrit naar Spontin, waar even halte wordt gehouden voor het vertrek naar Bauche. De hoofdschotel wordt tijdens deze rit opgediend;
D : Dessert en koffie tijdens de terugrit naar Spontin. Aankomst rond 15.15 uur op zaterdag en rond 16.45 uur op zondag.


       Inbegrepen:

        - Rit door de vallei van de Bocq met deskundige uitleg;
        - Bediening aan boord door gekwalificeerd personeel;
        - Klasse 3-sterren menu.

 

    Voorwaarden:

- Reservatie verplicht vanaf 29 maart 2019 door inschrijving hier onderaan.

Uiterste datum: 23 april 2019.

- Wegens de inrichting van onze rijtuigen kan enkel worden gereserveerd
per 2 personen of een veelvoud ervan. Bij een 4-persoonstafel kunnen dus twee reservaties van twee personen gebeuren.

- Het aantal deelnemers: minimaal 28 en maximaal 42. Wordt het minimum aantal reservaties niet bereikt, behouden wij het recht deze excursie te annuleren en de betaalde inschrijvingen worden teruggestort.

- De menu's van elk van de twee dagen zijn verschillend om u een grotere keuze van gerechten te bieden (*). De wijnen zijn aan de verschillende gerechten aangepast.


- Voorgesteld menu voor zaterdag 27/04:

Voorgerecht: Mille feuilles de jambon de Parme, concassé radis ciboulette, chèvre rôti au miel de Bioul sur toast.

Hoofdschotel: Ballotine de saumon et cabillaud en croûte, Pdt farcie, sauce mousseline au confit romarin,
                    
parfumée moutarde thym et ail de Bister.

Nagerecht: Moelleux chocolat au cœur coulant tiède et crème anglaise.

- Voorgesteld menu voor zondag 28/04:

Voorgerecht: Brochette de scampis rôtis au four, crème allégée aux petits légumes et curry.

Hoofdschotel: Caille farcie, sauce bordelaise, gratin italien, flan asperges et tomate confite.

Nagerecht: Crème brûlée parfumée à l'eau de vie « Esprit de Bioul ».

 

   Prijs per persoon: € 79,50 Alles inbegrepen: traject per trein met uitleg, aperitief
   met hapjes, drie gangen menu, rode en/of witte wijn, bruis en/of plat water en
   koffie naar believen. Softdrink en bier zijn niet inbegrepen!


   Wij hopen u te kunnen verleiden met dit aanbod en wachten op uw inschrijving
   en hopelijk zien wij elkaar op deze uitzonderlijke dag.

   De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq.

    Dit evenement is gebonden aan onze algemene voorwaarden met betrekking
    tot excursies en de geldende veiligheidsregels. Beide zijn beschikbaar bij registratie.

   (*) : Opgelet: bevat allergenen. Gelieve ons te raadplegen!

 

 Nu blijven nog :

Facebook Group